Ékszer - Karkötő

Titán-mágneses, negatív ionos energia karkötők

Stílusos, elegáns, divatos, valamint egészségjavító hatással rendelkező ékszerek. A modern világ legújabb, gyógyító hatású, energia karkötője, melyet az akupunktúra, az agykontroll és számos életminőség javító módszer után fejlesztettek ki. Kiváló minőségű titániumból készült mágnes karkötő, mely többször bizonyított és hatása mérhető eredményeken alapszik. A negatív ionokban egyre szegényebb mértékű környezetünket egyedülálló módon kiellensúlyozza. Hatástalanítja a környezetünkben keringő káros anyagokat, a baktériumokat valamint az elektronikai készülékek által okozott elektroszmogot. Megnöveli a szervezet energiaszintjét, valamint javítja a közérzetet.

Miért is olyan különleges ez a negatív ionos egyensúly karkötő?

Mert a többi hozzá hasonló termékkel ellentétben a negatív iont termelő ásványok, mint a germánium, a turmalin, a bio kerámia mind bele vannak a karkötő anyagába integrálva, amely így egy magas minőségű orvosi szilikont alkot. A karkötők 2000 -ION/CM3 állandó jellegű sugárzására képesek és a rezgésük 7,83 Hertz, ami pontosan megegyezik a Föld természetes rezgésével. A természetes összetevők biztosítják a rezgést és a negatív ion kibocsátását, így a karkötők hatása állandó. Ennek köszönhetően a karkötők évekig megtartják a negatív ion termelő képességüket. Nem fordulhat elő a karkötőkkel az a tény, hogy rosszul legyenek programozva, vagy elveszítsék a hatásukat.
A karkötőbe beleintegrált négy, orvosi célra is használható titánium mágnes (2000 gauss) hatása a már jól ismert és bevált minőségi, mágneses karkötők erősségét is jóval felülmúlja. Működési elve nem sokban különbözik a népszerű hologramos karkötőkéhez képest, de a hatásuk még összetettebb és erősebb. A negatív ion egyensúly karkötő kombinálja a már ismert karkötők hatásait, viszont a szinergia által fel is erősíti azokat.
Mikor lehet szükséges a titán-mágneses, negatív ionos energia karkötő?
Ha szeretné felfrissíteni, javítani egészségi állapotát, vagy épp szeretné fokozni koncentrációját és szellemi aktivitását. Elektroszmog hatásának van kitéve (TV, számítógép, rádiótelefon stb.), túlterhelt, nagy nyomás alatt dolgozik, és könnyen elfárad, kimerül. Gyenge a szervezete ellenálló képessége a betegségekkel szembeni harcban, vagy épp ülő életmódot folytat, nagyon keveset mozog, sportol és egészségesebb, vitálisabb szeretne lenni.

A titán-mágneses, negatív ionos energia karkötő hatásai

Stabilizálják az idegrendszert és jó szellemi, valamint lelki közérzetet biztosítanak. Fokozzák a szellemi koncentrációs képességet és a munkavégzés hatékonyságát. Elősegítik a sejtek megújulását, és nyugodt alvást biztosítanak. Enyhítik a fájdalmakat, csökkentik a fáradtságot, és a stresszt. Serkenti a vérkeringést, fokozza az anyagcsere működését. Javítja a fizikai erőnlétet és növeli a szervezet vitalitását.

Milyen hatásai vannak a karkötőkben található mágneseknek?

A mágnesességnek a sejt- megújulásban, a regenerálódásban és a szervezet belső egyensúlyának a helyreállításában fontos szerepe van, illetve a fájdalomcsillapító hatását is bebizonyították. A szervezet átmeneti vagy tartósan fellépő energia hiányát a mágnesesség kiegyensúlyozza, felgyorsítja a létfontosságú anyagok (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, fehérjék) beépülését a szervezetbe.
Fokozza a káros anyagok kiürítését is. Így ellenállóbbá válik a baktériumokkal és a betegségekkel szemben a szervezetünk. A vérellátás serkentésével hozzájárul a gyulladások csökkenéséhez. Sport sérülések esetén is az orvosok rendszeresen ajánlják és alkalmazzák.

A karkötő összetevőiről

Napjaink egyik legkedveltebb és legkeresettebb fémeinek az egyike a titánium. Egy német vegyész fedezte fel az elemet 1795-ben. A Titánokról nevezte el az elemet, akik mint tudjuk a görög mitológiában az ég és a Föld urai voltak egykor. Arra kárhoztatták őket, hogy a Föld mélyének rejtett tüzei között éljenek. Nagyon tiszta formában csak sokkal később nyerték ki, pontosan 1910-ben. A titánium a földkéreg egyik leggyakoribb elemének számít, viszont előállítása igen költséges, de azonban az előnyös tulajdonságai indokolttá teszik a felhasználását. Rendkívül nagy szilárdsága, keménysége, korrózió- és hőállósága aránylag kis sűrűséggel párosul. Ezért elsősorban a repülőgépiparban, a vegyipari- és a hajózási berendezések gyártásában használják fel, illetve a gyógyászatban is előszeretettel alkalmazzák alapanyagként, azonban hogy ez a különleges anyag ékszernek is kiváló csak nem olyan régen sikerült felfedezni. Az Egyesült Államokban már hatalmas divatot teremtettek, míg Magyarországon még csak nem olyan régen kezdték el a piacot meghódítani a titánium ékszerek. A titániumból előállított karkötőkből nem oldódnak ki a fémionok, ezért a fém érzékenyek is nyugodtan viselhetik. Súlyuk szinte észrevétlennek minősül az alacsony sűrűségük miatt, viszont rendkívül tartós darabok.
A titániumhoz hasonló tulajdonságaival a nemesacél, vagy más néven a rozsdamentes acél vált az ékszeripar másik közkedvelt alapanyagává. Korrózióálló és nem enged ki magából bőrirritációt előidéző nikkel sót. Gyógyászati célokra is alkalmas, ezért orvosi fémnek is szokták nevezni. Ez nagyon fontos elsősorban azoknál az ékszereknél, amelyeket a bőr alá ültetnek be (piercingeknél), hiszen ezeknél a leggyakrabban fordul elő érzékenység, allergia, vagy akár gyulladás is. A Nemesacél ékszerek használatával ez a kellemetlenség egyszerűen ki lett küszöbölve.