Ékszer - Karkötő

Sztárok és a karkötők

Hollywood-ban nem lehet olyan sztárt találni, aki üres csuklóval mozogna. Egy időben inkább a természetes gyöngy, és bőr ékszereket tartották fontosabbnak a sztárok, vagy inkább nem viseltek egyáltalán semmit a karjukon. Most azonban már minden a fémek körül forog. A sztárok rengeteg arany karkötőt vásárolnak, szinte mondhatjuk, hogy annyit, amennyit csak megtudnak, és a könyökükig feldíszítik velük magukat. Ez igazából elég jól is hangzik és néz is ki. Ennek a divatnak olyan hírességek hódoltak be, mint Jennifer Lopez, Halle Barry, Drew Barrymore, vagy éppen Jamie-Lynn Sigler. Arany karkötőket bárki viselhet és tűnhet vele divatosnak függetlenül a korától és a stílusától.
Nem fontos szempont a karpereceknél, hogy ugyanolyan szélességűek legyenek. Egy vastagabb lánc nyugodtan viselhető a karpereccel. Ebben a divatban az a legnagyszerűbb dolog, hogy nem lehet benne hibázni, és sosem lehet rajtad elég karkötő, még akkor is, ha csak a karkötő az egyetlen ékszer rajtad. Bármilyen eseményre teljesen elég viselet, legyen az egy egyszerű vacsora a barátokkal, vagy éppen egy vörös szőnyeges rendezvény. Bármely ruhához felvehetőek kiegészítőnek. A karperecek egy lágyan csengő hangot hoznak az életed minden napjába, ahogy mozogsz.
Nem feltétlenül számítanak drágának az arany karkötők, minden attól függ, hogy hol veszed meg a kiszemelt karkötőt, mivel az arany ékszerek ára megdöbbentően változatos, és ékszerészenként eltérő. Tehát vásárlás előtt nézz jól körbe, és mindenféle képen ellenőrizd le őket online is. Bármelyik boltban találhatsz meglehetősen olcsó fém karkötőket, de tartsd mindig szem előtt azt, hogy akár a viselés közben is berozsdásodhatnak ezek a karkötők. Mivel ez nem éppen egy átgondolatlan divat trend, mint a bőszárú nadrágok voltak, hanem a divat világában egy nagyszerű változás, szóval néhány minőségi arany karkötőbe érdemes beruházni bárkinek. Viselhetsz akár csak egyet, vagy kettőt, de akár egészen a könyöködig fel is halmozhatod őket, hogy már mozdítani se bírd a karodat. Kiformálhatod a saját karkötő stílusodat, vagy akár a stílusok százaiból is könnyedén ki tudod válogatni a neked megfelelőeket, de csak óvatosan válassz, nehogy csak megragadj egy maroknyit, és meggondolatlanul beledobd őket a kosaradba.