Ékszer - Karkötő

Segítséget nyújthat a házasságmentő karkötő

Ha a férjek már idejében megfejtik az asszonyuk titkát, és talán megajándékozzák őket egy ilyen karkötővel, akkor talán nem futott volna zátonyra Ashton Kutcher és Demi Moore házassága sem, vagy akár talán hét és fél év házasság után Madonna és Guy Ritchie sem válnak el egymástól.
Mivel nincs olyan férfi, aki tudná, hogy a nők érzékenyebbek, ingerlékenyebbek, sőt néha kifejezetten agresszívak a menstruáció előtti napokban, mivel hormonváltozásokon mennek keresztül. Mindezt a tényt persze a férfiak nem nagyon értik és nehezen viselik el, főleg ha társuk hisztérikus rohamokban tör ki, és mindenféle légből kapott ostobaságokat vág a fejükhöz.
Számos veszekedésre adhat okot és származhat ebből kifolyólag, az amerikai feltaláló ezért fejlesztette ki azt a találmányt, amely nagy segítséget nyújthat a férjek számára ez ügyben. A hölgyeknek kell viselniük a karkötőt, ami színváltozással mutatja ki, ha viselője permenstruációs tünetekkel küzd éppen.
A szerkezet működési elve a testhőmérséklet ellenőrzésén alapszik. Megváltoztatja a színét a hirtelen hőmérsékletváltozás hatására. A férfiak karkötőről a leolvashatják a színskála segítségével az éppen aktuális hangulatot, és megértőbbek lehetnek párjukkal ezeken a napokon. Legrosszabb esetben, akár nagy ívben el is kerülhetik őket, és az általuk kiváltott óriási csetepatékat.