Ékszer - Karkötő

Orális szexre is hajlandók a kék karkötőt viselő lányok

Új színes, műanyagból készült karkötők tartják rettegésben az angol szülőket, akik eddig úgy gondolták, életük legjobb döntése volt, hogy a kiskamaszok körében most a menőnek számító karkötőkből egy csomag mindössze egy fontba kerül. Azonban mint a gyerekek elmondásaiból kiderült, a színeknek külön jelentésük van, méghozzá szexuális jelentésük, írja a brit The Sun magazin. A lányok a karkötők színével arra a tényre utalnak, hogy mit hajlandóak megtenni a fiúnak, amelyiknek sikerül a karkötőt leszakítania a kezükről. A karkötős játékban szinte azonnal mindenki részt vesz, rögtön az iskolába való bekerülés után. Egy nyolcéves kislány arról panaszkodott az egyik lapnak nyilatkozva, hogy senki sem állt szóba vele addig, amíg nem viselte a karján ő is a karkötőket.
A fiatalabb lányok még csak a sárga, vagy a narancssárga karkötőket hordják, azaz ez azt jelenti, hogy meg kell ölelniük azt a fiút, vagy bele kell harapniuk a nyakába annak a fiúnak, aki szerencsésen megszerzi a karkötőjüket. A piros és rózsaszín már messzebbre merészkedik a szexuális skálán, és már azt sejteti, hogy a lány hajlandó már csókolózni és megmutatni a melleit is. Akik kék karkötőt viselnek, azok már az orális szexet sem vetik meg, akinek viszont a csuklóján arany vagy fekete karkötő díszeleg, azok pedig gyakorlatilag már mindenre hajlandóak.
A színek jelentése bár városonként eltérő lehet, ha valaki még nincs egyáltalán, vagy pontosan tisztában a színek jelentésével, az sincs elveszve, hiszen rengeteg weboldal hirdeti az interneten, hogy melyik szín pontosan mit is szimbolizál, és csupán csak némelyik hívja fel a tinédzserek figyelmét arra, hogy a szexre rákényszeríteni valakit az akarata ellenére, az bűncselekménynek minősül. Ha egy fiúnak sikerült leszednie egy lány csuklójáról a karkötőt és eltöri azt, akkor a lánynak elvileg meg kell tennie, amit a karkötő szimbolizált a karján.
Arról számolt be egy tizenkét éves lány, hogy a fiúk is hordják ezeket, a karkötőket, természetesen elmondta azt is, hogy az osztályában mindenki csak a feketét viseli, és a legmenőbbnek számító lány is csak feketét és aranyat visel a karján, valamint elmondta továbbá azt is, hogy ő még nem merne fekete karkötőt hordani, mivel még fél a szextől és nem tudná, hogy mit kellene tennie. A karkötőket rugalmas műanyagból állítják elő, így nem olyan könnyű őket eltörni, és egyéb elmondott vélemények szerint csupán csak szimbólumok. Inkább viccnek mondhatóak, és senki nem veszi komolyan őket.
Az amerikai sajtó is már felkapta a karkötőről szóló témát pár évvel ezelőtt, sőt egyes amerikai államokban az ékszereket és viselésüket be is tiltották. Nagy-Britanniába viszont csak most nemrégen érkezett meg ez a karkötő-divat, amivel hatalmas hisztériát váltott ki maga körül a szülőkből, holott úgy vélekedik rengeteg szakember, hogy a karkötőkért cserébe nyújtott szex nem több, mint egy puszta városi legenda. Pontosan ugyan úgy, mint az Egyesült Államokból származó úgynevezett „szivárvány-partik”, amikor a lányok az ajkaikat különböző színű rúzsokkal kenik be, hogy szivárványra emlékeztető jeleket hagyjanak a fiúk nemi szervén.

Szilikon karkötő