Ékszer - Karkötő

Mi is pontosan a Point Break?

A Point Break a hologramos karkötők egy olyan új generációja, amelyet rendkívül jó minőségű szilikonból állítanak elő, azaz a „Top Szilikon Gumi”-ból. A karkötőn lézer fénynyalábbal létre hoznak egy dupla-hologramot. A karkötők pontos gyártási technológiáját titkosították, de annyit elárultak a tervezők, hogy a test energetikai terére képesek hatni a hologramba illesztett frekvenciák, ennek köszönhetően a viselője nagyobb stabilitást, hajlékonyságot és jobb egyensúlyérzetet tapasztalhat a karkötő viselése közben.
Az emberi test elektromágneses frekvenciája 7,8 herz-nek felel meg a Schumann Rezonancia alapján (SRF). A Point Break karkötők érintkezésbe kerülésének pillanatában, amikor a test energia mezőjével kapcsolatba lép, a karkötő olyan hullámokat kezd el kibocsátani magából, amik megfelelnek az összes biológiai szervezetnek, így létrehoznak egy harmonizáló ciklust, amely teljes mértékben optimizálják az energia mezőt és az energiaáramlást maximumon tartják a testben, ami alatt az elektrokémiai pályákon egy optimalizáló és szinkronizáló hatást váltanak ki.
A karkötő viselése alatt nagyobb stabilitást éreznek a karkötő tulajdonosai, valamint továbbá növelheti az erőjüket, az állóképességüket, az egyensúlyérzetüket, és a hajlékonyságukat.
A Point Break karkötőt viselőik pozitív érzésekről számoltak be, amelyben elmondták, hogy a karkötő viselése után, nyugodtabbak, frissebbek, valamint kevésbé fáradékonyabbak lettek. Volt olyan is, akinek a fájdalmai csillapodtak a Point Break karkötő viselése után.
Ezekből, a véleményekből nagyon jól tükröződik, hogy a karkötő mindenképpen pozitív hatással van az emberi szervezetre.
A 2010-es nyár kötelező darabjává teszik a Point Break-et a design könnyedsége, a lenyűgöző színek, és a termék tulajdonságai, amelyek miatt a karkötők sportosnak és szuperdivatosnak egyaránt mondhatóak. A Point Break tökéletes akár ajándéknak is mivel modern csomagolással rendelkezik, valamint három méretben is kapható a boltokban.
A akaratlanul is óriási reklámot készített a média a karkötőnek, a hatásán elcsodálkozva. Igazán akkor kezdte el a média is felkapni a fejét, amikor David Beckham, Rubens Barrichello, Leonardo DiCaprio, Ronaldinho, Robert De Niro, és még sokan mások a világsztárok közül elkezdték viselni a Point Break karkötőket. Ettől a mozzanattól kezdve futótűzként terjedt el a nagyvilágban a kis hologram a műanyag karkötőbe ágyazva. Napjainkra minden piacot elért annyira, hogy már a hamisítványok is megjelentek.
Olaszországban szélsebesen terjed a Point Break azért, mert az ára megközelítőleg a felét teszi ki az Amerikai Power Balance karkötőnek, viszont a hatásuk pedig pontosan megegyezik vele. Az viszont nagyon nagy szerencsére, hogy az ára miatt nem csak a világsztároknak elérhetőek a karkötők. Fontos, hogy senki ne dőljön be az olcsó hamisítványoknak.