Ékszer - Karkötő

Cuffs of love - Hollywoodból hódít a szimbolikus karkötő

Hollywoodban a legújabb trendnek számít a Cuffs of love karkötők viselése. Olyan neves személyiségek találhatóak meg a karkötők személyes viselői, valamint képviselői között, mint Teri Hatcher (Született feleségek - Susan), a Pussycat Dolls lánytagjai, Kelly Osbourne, Kelly Clarkson, Paris Hilton, Silvester Stallone, Richard Gere, John Bon Jovi, Johnny Depp, Matt Damon, Snoop Dogg és még sokan mások a hírességek sorában.
A Cuffs of love karkötők a legelismertebb amerikai ékszerésztervező Igal Dahan legújabb termékei közé tartoznak, melyek az I.D. - Xchange ékszermárka egyik kollekciójának részét képezik.

Cuffs of love Cuffs of love

Mit szimbolizálnak a Cuffs of love karkötők?

A Cuffs of love karkötők az egyetemes, az egyéni, a baráti, a családi szeretetet, valamint a romantikus kapcsolatokat, és a szerelmi kötések erejét szimbolizálják. A személyes kötődés, valamint az egymáshoz tartozás jelképeiként szolgálnak az egymásba fonódó dupla ékszer csatok, amiket még határozottabban kifejez a karkötő kötélanyaga és a rajta megtalálható tengerészcsomó, bordűr.

A felhasznált csatok anyaga

A Cuffs of love karkötőkön található ékszercsatokat fehérarany bevonattal látták el a tervezéskor, amit a ródiumozott eljárás elvégzésével tesznek a készítők időállóbbá. Cirkónium (CZ) kristályok díszítik az értékesebbnek számító darabjait a nemesfém bevonatú fényes csatoknak. A karkötőcsatok többféle méretben (Small (S), Medium (M), és Large (L) méretekben), szimpla valamint dupla korddal is meg lehet kapni a boltokban.

Színes cserélhető kordok

A Cuffs of love karkötők egyaránt viselhetőek hétköznapi, vagy akár alkalmi viselet formájában is. A tengerészcsomónak köszönhetően a karkötőn állíthatóak, a tizenhat fajta színben megtalálható univerzális kordok a személyes hangulatnak megfelelően, hogy az alkalomhoz illő legyen, vagy az aktuális ruhaviselethez illeszkedjen a karkötő. Ezek a kordok bármikor cserélhetőek a karkötőkön.

A Cuffs of love karkötők értéke

A termékek árazását több tény is befolyásolja, minta a csatok mérete, az ehhez igazodó nemesfém tartalom, valamint a karkötőhöz felhasznált Cirkónium (CZ) kristályok mennyisége. Míg az alapkarkötőket már közel nyolc ezer forintért is beszerezheti bárki a boltokban, addig a legnagyobb méretű és kristálydíszes csatokkal ellátott karkötők akár a tizenhét ezer forintos értékhatárt is elérhetik, vagy meghaladhatják azt.